top of page

ADEZIVI ȘI SIGILANȚI

Adeziv mineral gel-sol-gel specific pentru lipirea geomembranelor G-TEX pe suporturi din ciment sau în suprapunere peste pardoseli ceramice existente în cadrul sistemelor hidroizolante GEODRY și pentru placarea succesiva a materialelor ceramice de orice tip, chiar și de format mare.

Adeziv mineral gel-sol-gel cu priză rapidă specific pentru lipirea geomembranelor G-TEX pe suporturi din ciment sau în suprapunere pe pardoseli ceramice existente în cadrul sistemelor hidroizolante GEODRY și pentru placarea succesivă a plăcilor ceramice de toate tipurile, inclusiv de format mare, atunci când este cerută o punere rapidă în serviciu. Pietonabilitate după 3 ore.

Adeziv gel-sol-gel mineral cu reologie variabilă specific pentru lipirea în imersie continuă a geomembranelor G-TEX AIRFULL în cadrul sistemelor hidroizolante GEODRY la piscine, bazine sau a structurilor din beton în contact continuu cu apa și la placarea succesivă a materialelor ceramice de orice tip: gresie porțelanată, mozaic vitroceramic sau klinker.

Adeziv organic mineral reactiv la umiditate cu elasticitate permanentă, specific pentru lipirea și sigilarea suprapunerilor geomembranelor G-TEX și a elementelor G-TEX STRIP.

Adeziv bicomponent reactiv specific pentru lipirea și sigilarea geomembranelor G-TEX pe suprafețe neabsorbante precum metal, plastic, suprafețe sintetice, din lemn tratat sau sensibil la apă.

Adeziv sigilant elastic, reactiv la umiditate, hibrid și tixotropic, specific pentru sigilarea geomembranelor G-TEX pe orice tip de suprafață: metalică, plastică, sintetică sau din ciment chiar și umed.

bottom of page