top of page

REFACEREA BETONULUI

Mortar mineral tixotropic, fibroranforsat, cu întărire controlată și priză semi-rapidă (40 minute),  pentru pasivizarea, refacerea, finisarea și protecția durabilă a structurilor din beton degradat. Specific pentru refaceri cu necesitatea de punere rapidă în serviciu. Se poate vopsi după 4 ore.

Mortar mineral tixotropic, fibroranforsat, cu contracție controlată și modul elastic scăzut pentru refacerea durabilă a structurilor din beton degradat.

Mortar mineral tixotropic, fibroranforsat, cu contracție controlată și modul elastic scăzut, pentru reparații locale, tencuieli în grosime, reprofilări după turnare și protecția durabilă a structurilor din beton degradat.

Mortar mineral tixotropic, fibroranforsat, cu contracție controlată și modul elastic scăzut, rezistență mecanică ridicată, pentru reabilitare și protecție durabilă a structurilor din beton degradat.

Mortar mineral cu consistență fluidă, fibroranforsat, cu contracție controlată și modul elastic scăzut pentru refacerea și consolidarea durabilă a structurilor din beton degradat cu suplimentare de cofraje.

Mortar mineral cu priză și întărire rapidă, tixotropic, fibroranforsat cu contracție controlată și modul elastic scăzut, pentru reprofilarea și refacerea structurilor din beton degradat.

Mortar mineral flexibil, pentru finisarea și nivelarea protectivă a suprafețelor din beton și pentru finisarea reparațiilor făcute cu mortare minerale la betoanele degradate.

Mortar mineral nivelant tixotropic, cu priza si intarire rapida, cu contractie controlata si durabilitate garantata pentru refacerea suprafețelor neregulate, cum ar fi pereți sau șape cu suport neregulat. Pentru grosimi de la 1 la 25 mm într-un singur strat.

Liant mineral expansiv cu rezistențe mecanice mari, garantat pentru pregătirea pastelor de injecție sau a betoanelor superfluide, pentru închiderea fisurilor sau pentru consolidarea structurală fără contracții a betoanelor în lucrările de reparații.

Mortar mineral monocomponent, tixotropic, pentru protectia activa si pasiva a fierului de armatura.

Primer pe baza de rasina sintetica, in dispersie apoasa cu grad ridicat de penetrare, garantat pentru consolidarea in profunzime a suprafetelor minerale sau pe baza de ciment si pentru reglarea absorbtiei de apa superficiala, inainte de aplicarea vopselelor, adezivilor, gleturilor sau a sapelor autonivelante.

Vopsea organică minerală elastometrica pe baza de apă, anti-carbonatare, cu grad mare de acoperire, transpirabila, pentru protecția și decorarea suprafețelor din beton si ciment. Protejează betonul împotriva agresiunilor chimico-fizice. Utilizat în sistemele de restaurare GEODRY.

bottom of page